spegel spegel i handen där, säg vem som sötast i världen är...

 Oah, kolla vilken söt tjej!

 Jag måste pussa henne lite!

 Jag tar en smakbit också! God!

en serie gungglädje





five days to go



Om fem dagar fyller den här tjejen ett år! Hujedamej vad tiden har gått fort. Vi ska fira med sill, potatis, varmkorv och jordgubbstårta i stans skönaste trädgård. Jag kommer att vara en mäkta stolt mamma (som alltid) till en underbart go liten ettåring med vilja och humör som ligger i generna. Stolt mamma till en tjej med jordens finaste leende, härligaste skratt och lenaste rumpa. Stolt mamma till min lilla A som har allt jag någonsin önskat mig!

Ni bebisföräldrar som läser min blogg - ta vara på tiden med era små pyttingar och njut av varje dag, den kommer inte i repris...

strumpjakt och sommarsol

Idag har vi fått leta efter en liten röd strumpa genom halva City Gross. Vi hittade den till slut vid ananasen. Tydligen ett bra ställe att slänga ifrån sig strumpor på. Lilla A vann strumpkampen och fick till slut sitta strumplös i vagnen. Hon gillar helt klart att vara barfota för de åker ofta av så fort man satt på dem.

Idag har vi njutit av fint väder ute på gården. Lilla A har gjort sitt för att ansa gräsmattan. Hon har även besökt lekstugan där det fanns mycket roliga grejer. För tillfället befinner hon sig i badet med sin pappa. Välbehövligt!

I veckan har lilla A avancerat vad det gäller frisyren. Till frisyr med hårspänne. Rackarns vad söt säger jag bara! Än så länge har hon inte upptäck det dock. När det sker kan jag tänka mig att det blir som med strumporna. Att det ska slitas av så fort som möjligt.

 Sötefisen!

 Hej!

och blåbärsmuffinsen var magnifik

Igår var jag och lilla A hos min bror och hans lilla E och hälsade på. Det är ett av de ställen som vi helst hänger på. Jag får alltid fika och lilla A får upptäcka Es rum och alla leksaker. Man kommer som man är, hämtar kraft och energi i prat om ditt och datt och skrattar åt samt med barnen. Bästa!

 En tjej att se upp till :)

 En liten suris och en stor gladskit!

 Det gäller att ha tungan rätt i mun när man får låna kusinens sparkbil!

 Ett favoritkort på två favoriter!

det bultar och det bankar

Ibland, ganska ofta, undrar jag hur mycket kärlek ett hjärta kan rymma. Mitt hjärta rymmer kärlek av en storlek som är obeskrivbar. Det finns inga ord som räcker till. Inte ett enda. Förmodligen kan ni tycka att det är ett jäkla tjat här om hur mycket hon betyder och hur mycket jag älskar henne och bla bla bla. Men det är så det är just nu. Hon är lyckan. Solskenet. Karamellen. Hon är livet.


Powernap på mattan med mammans hemsydda filur som kudde. Sötast.


"Eh hej mamma, du behöver inte några påsar?"


fötter små

Jag kunde inte låta bli att fota lilla As ljuvliga små sammetsfötter när hon låg och sov. Om hon bara visste vad lycklig jag blir bara av att se dem!


RSS 2.0