på allmän begäran

Här får fikaglada vänner receptet på Pollykladdkakan. Den sitter fint vilken dag i veckan som helst!

Vispa 3 ägg och 2 dl socker.
Smält 100 g smör/margarin och 200 g blockchoklad.
Blanda ner ½ dl vetemjöl, en påse Polly samt det smälta smöret och chokladen i ägg- och sockersmeten.
Grädda i 175 grader i 25-30 minuter.
Kryp upp i ett soffhörn och njut av härligheten!

:)

Peps Blodsband - Oh boy! - En riktig favorit!

När vi lyssnar på musik så är det lilla A som sköter volymmojängen. Vi dansar en hel del också. Och så skrattar vi så vi kiknar. Det är livskvalité!

  Volymmojängen goes telefon.

älska soliga höstdagar

Soliga höstdagar kan vara något av det bästa som finns. Jag har underbara dagar på jobbet och när jag kommer hem möts jag av lilla A som vill kramas och leka. Vi tillbringar gärna en stund med kakbygge/kakförstörelse i sandlådan. Lilla A hänger gärna på grannpojken A, 3½ år. Ibland följer hon honom som en skugga och försöker göra det han gör. Det är häftigt att se!

 Hey, ska du inte baka en kaka till som jag kan mosa?

favorit i repris...




Hej Anders! Jag tycker du är fin. Hej då.


hon bajsade i badet också men skit i det

Lilla A har varit mycket piggare och har till största delen varit på ett strålande humör! Jag har en känsla av att hon charmade min fina vän L ytterligare lite idag och jag tror att L, om möjligt, kom att längta efter sin lilla bäbis som ska komma om tre veckor ännu lite mer. Vi ser också fram emot att se vem som bor i den där fina magen!

Efter kvällsbad av lilla A, pizzafrossande, mysande och nattning av trött liten tjej så väntar nu soffan och så småningom första delen av "Mannen under trappan". Sedan sängen och ny vecka igen...

 Tungtvätt?

 Lillsöt med skumhatt.


stiltje

En och annan saknar blogginlägg härifrån. Det gör jag också. Det är bara det att tiden och orken liksom inte riktigt räcker till. Det är tidiga morgnar och jobb hela dagarna. När jag kommer hem välkomnas jag allt som oftast av lilla A som vill kramas, mysa och leka. Sedan ska det fixas mat, ätas, socialiseras och nattas och ja, sedan är klockan läggdags. Väldigt ofta är det snark i soffan innan klockan är läggdags också...

Statusen just nu är:

Lilla A har fått förskoleplats och skolas in den 14:e oktober. Det är väldigt snart. När vi fyllde i hennes schema så kände jag ett styng i hjärtat. Det blir långa dagar på förskolan för vår älskling.

Lilla A har gått med i Barnens bokklubb. Jag hjälpte henna att fylla i alla uppgifter.

Hemmet är allt som oftast väldigt uppochnervänt. Varken jag eller T är den största boven till det.

Idag har lilla A feber och vill inte ha nån mat alls. Det oroar alltid. Men hon har inte varit sjuk sedan i juni så vi får inte klaga.

Jag suktar efter boken "ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2". Måste läsas!

Jag vill ha Varuhusetserien på dvd också. Tack.

Ungefär så är det. Tackåhej.

RSS 2.0