Huvudfoting!

Jag fick förvisso be om två armar och två ben. Men ändå, här är den! Första huvudfotingen!

 "Mamma, de e du!"


Dag 19 - Detta ångrar jag.

Att jag började temablogga. Jag har ingen vidare inspiration för att blogga överhuvudtaget just nu och det blir inget bra att liksom krysta fram några rader om något jag egentligen inte har någon lust att skriva om. Så ursäkta för de sunkiga, tråkiga inläggen på sistone. Ni får glädja er med att det bara kan bli bättre... 

nya "sinen" är här!

Jag har blivit faster igen! Till en liten prins som är så bedårande fin att jag nästan smäller av. Har fått hålla, snusa och mysa idag. Tänk att de är så där små som nya. Lilla A undrade vad den nya "sinen" heter. Jag vet inte svarade jag, eftersom det inte är bestämt ännu. "Kanse Alice?!" tyckte lilla A och det är ju förvisso det finaste namnet jag vet men kanske inte på "lillebror". Eller vad säger ni Mange och Nina, kan det vara något?

 Lilla A och den stolta nyblivna storasystern!

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag minns det som igår när jag fick min blåa skeppshultcykel. En sådan som min pappas kompis Kalle, som jag var lite kär i, hade. Den var en dröm som blev sann där den stod i köket och väntade på mig den där födelsedagsmorgonen.

Studsmattan var också en höjdare. På den studsade jag så att knäna blev rödskavda. Vilken grej!

Fast självklart är det inget i jämförelse med dagen då lilla A kom. Den 19:e juni 2008 är favoritfödelsedagen utan konkurrens av cyklar och studsmattor. Lätt.


RSS 2.0