vab

Idag har jag varit hemma med lilla A. Hon har snurrat hela natten och vaknade hängig med feber. Igår klagade hon på ajaj och kved när hon kissade så jag ringde snabbt läkarmottagningen som bad oss komma med ett urinprov. Det var lättare sagt än gjort men till slut, efter mycket möda, muta och tårar så lyckades jag fånga några droppar. Domen löd urinvägsinfektion och antibiotika morgon och kväll i en vecka. Blä! Och varför måste sådant smaka s k i t? Stackars lilla A. Vi får kämpa på.
Hur som helst. Dagen har ändå bjudit på kojbygge i vardagsrummet, en hel del filmmys och lite lek ute. Nu avslutar vi dagen med några favoritsagor och hoppas på en piggare morgondag.


Hoj hoj!

Att cykla är grejen! Lilla A fick en tolv år gammal, men otroligt fin, liten cykel i julklapp. Den hojade hon mycket på inomhus när snön låg djup i början på året. När vi tog ut den tog det däremot stopp. Hon skulle, vänligen men bestämt, icke cykla. Men så nu i veckan, plötsligt, så åkte hjälmen på igen. Idag packade vi cykelkorgen med lite fika och tog bästa gårdskompisen A med oss på en cykeltur till hästarna på hagbynäs.

 Raka spåret.

 Lilla A håller sig på behörigt avstånd.

 Fikapaus.

Älskade onge! ( ;) U&F )

 Mot vitsippebacken den tjugofjärde april. Älskade gosekissen måste naturligtvis med och en pensel vet man aldrig när man kan behöva!

Hallå världen!

Jag inser ju, så här efter tre månader utan blogginlägg, att det kanske inte längre finns någon som orkar klicka sig hit för att återigen få se den där gamla, men ytterst fina, huvudfotingen. Igen. Men iallafall, nu har jag vaknat ur min dvala. Jag är lite bloggsugen igen. Det händer ju trots allt ganska mycket med en snart treåring som ni kanske vill läsa om? Vad vet jag? 
Är ni med? 

 I´m in!


RSS 2.0