Dag 17 - Mitt favoritminne

Hur skulle det kunna vara någonting annat än när lilla A för första gången landade på mitt bröst? När jag med urkrafter jag inte trodde fanns inom mig fött henne till världen. När smärtan jag nyss haft var borta på ett ögonblick. När Hon som vi väntat så länge på äntligen hade kommit till oss. Älskade lilla A, ögonblicket när du landade på mitt bröst är mitt finaste och mest kärleksfyllda minne.

Mitt finaste!

 
 Första halsbandet jag fått av lilla A!

Uffe

Lilla A är själv på sitt rum och pysslar, vilket inte tillhör vanligheterna. Det där med att leka själv är inget roligt just nu (och har aldrig varit det heller för den delen).

Jag - Vad gör du?
A - Ja leke mamma. Me Uffe!
Jag - Uffe? (går för att titta vad hon menar och hittar henne lekandes med ett gäng gosedjur)
Jag: Vem är Uffe?
A: Hon e min kompis vettu mamma. Vi buka leka hä vettu.
Jag: Ehh, okej. Vad kul!

Jag undrar om min lilla tös har hittat sig en låtsaskompis? Hon har pratat om Uffe vid flera tillfällen. Det ska bli spännande att få "lära känna" henne(!) mera...



Dag 16 - min första kyss.

Jeff!

Det var en fjäderlätt liten sak. Över på ett ögonblick. I minnet för alltid.

Dag 15 - mina drömmar

Jag drömmer om att alla mina nära och kära ska få långa och lyckliga liv.

Att lilla A ska växa upp till en trygg och harmonisk människa. Att hon blir en klok och empatisk medmänniska med många vänner och mycket kärlek i sitt liv. 

Ibland drömmer jag om en långlång semester till ett varmt ställe vid havet. Där jag kan ligga i en hängmatta med en god bok mest hela dagarna och bara njuta av lugn och ro.

Ett kärleksfullt och vackert hem utan allt för många dammråttor i hörnen.

Jag drömmer om lite mer egentid. Egotid. Att kunna träna någon mer gång i veckan vore fint. Att smyga undan med en glassig tidning eller en bra bok och bara päsa skulle inte heller sitta fel.

Pengar är långt ifrån allt. Men ändå, jag drömmer om en lottovinst som skulle kunna bidra till mer lyx i livet.

 Lilla A - en dröm som är sann!







 

RSS 2.0