mera loppis

Min jakt efter en docksäng i lite äldre modell till lilla A fortsätter. Jag fann den inte på dagens loppisrunda heller. Däremot köpte jag ett par finfina jeans till henne för 10 pix samt en elefant, en tiger och en zebra i gummi(?) för samma peng. Gött mos!
I somras köpte jag en gammal pall på loppis för en tjuganånting. Den hade sett bättre dagar, hade fult skavda ben och en ryslig mossgrön sits a la länge sedan. Men med lite färg och nytt tyg så blev den så här fin:



Lilla A slår med handen på sitsen då och då vilket betyder att hon vill sitta där en stund. Det måste betyda att hon gillar den. Visst.

 Hopptestar nya jeansen.
 En av stans sötaste jeansrumpor!
Förresten, jeansen låg i en låda märkt pojkkläder. Blir man trött eller?

smyckad

Lilla A älskar att plocka med min armband Hon tar dem av och på, fixar och donar.

 Fint med båda på samma arm.
 Fast ännu finare så här förståss.
 Gudars vad kul!


Och se så fin hon är i helgens loppisfynd, en biltröja som jag gav femton pickalurer för:


På loppisen köpte jag också fyra böcker till A för sammanlagt 30 spänn samt en leksaksbil för en femma. Jag gillar grejen med loppis och second hand, att kunna fynda fina grejer billigt som kanske skulle blivit kastat annars. Lajki lajki!

när lilla A gör en Frank

nkp´+++++++++p7438gfv m'''''''''777n kf gbbv vb 
¨''''''''''äääääääääääää,.....ö,p..ol.lllvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv njjjjjjjvb54 '

så trött så trött

Slutkörd tjej nyss hemkommen från mormor. Efter att ha sovit mindre än en halvtimme på hela dagen så somnade hon på en millisekund i bilen på vägen hem. Sov sig igenom inburning från bilen, avklädning och nedläggning i sängen. Det händer inte ofta.

 ZzzZZzzZzzz


förskoletjejen

I fredags ville inte lilla A gå hem från förskolan. T fick jaga henne genom halva avdelningen och när han fick tag på henne för att ta på jacka och skor protesterade hon genom gråt och ålande. Det ser vi som ett gott betyg!

 Förskoletjejen!

 Köra bil är kul!

 Lilla A styr och fixar med sina gosedjur och bäddar titt som tätt ner dem i tvbordslådorna. (Observera stans sötaste pussmun också.)

käkrel

Förra helgen var lilla As sysslingar här och hälsade på. De lekte och grejade i lilla As rum och när de skulle gå hem kom syssling A och berättade att hon hade ställt i ordning bokstäverna i lilla As fönster. "Det står kärlek", sa hon och var så där nöjd som bara en snart fyraåring kan vara.


slängpuss

Igår gjorde lilla A slängpussar till sin ansvarspedagog när hon lämnade förskolan. Gulle!

senaste nytt från en sextonmånaders (om drygt fyra timmar)

Hej!

Nu kan jag hoppa.
Jag pussar gärna mamma och pappa samt djuren i mina böcker.
Jag försöker säga mitt namn och det går ganska bra emellanåt.
Jag klappar händerna när jag gjort något bra och annars också. Heja mig liksom.
Jag har börjat med inskolning till förskolan. Jag tycker att det är ganska spännande. Jag har en favoritfröken, resterande gillar jag inte ännu. 
Mammas köttgryta kan vara något av det godaste jag har ätit. Näst efter lasagne möjligtvis.
Jag tycker om cornflakes. Utan mjölk.
Jag är fortfarande lika jäkla envis. Jag vill få som jag vill helt enkelt. Får jag inte det händer det ofta att jag kastar mig på golvet, skriker och gråter. Det brukar inte hjälpa.
Jag är gärna i centrum. Titta på mig!



Puss / Lilla A

Ps: Stort grattis och många kramar till fina vännen L och hennes R som den 13/10 fick en underbar liten son. Vi ser fram emot att beskåda underverket snart!

pussiluss min lilla tuss

Sedan någon vecka tillbaka får vi pussar på beställning från lilla A. Det är så mysigt så jag håller på att smälla av.
 Puss min lilla skatt!

gissa middagsmaten!

Nybadad(!) tjej har ätit middag. Låt oss säga att "kan själv" är uttrycket för dagen. Heja lilla A!


när blickar säger mer än tusen ord

Idag tittade min mamma på min mormor med en så kärleksfull blick så jag höll på att börja lipa. Jag ville stanna tiden så fint var det. Jag kan bara önska att lilla A kommer att titta på mig så en vacker dag. Jag säger kärlek mina vänner. Kärlek!

grattis älskling på dopdagen!

Idag är det ett år sedan lilla A döptes. Tiden går. Nedan ett foto taget den 5/10-08, dagen efter dopdagen.



Hon har påbörjat sin filmsamling nu. Först ut blev "I drömmarnas trädgård - Vem är här?" Det är ett av de få barnprogram som hon tycker är spännande. Så, kusin E, du är välkommen på filmstund någon dag när det passar :)

Lilla A passar på att hälsa till polaren F också. Idag är det namngivningsfest för honom. Lätt att komma ihåg det datumet :)

RSS 2.0