dopningen :)

Nu är dopet avklarat och vi har pustat ut efter en lång men lyckad lördag! Alice tog själva dopet med ro och brydde sig inte nämnvärt när prällen skvätte vatten på hennes huvud. Nu är Alice Christine (efter mormor) Kihl också Guds barn (Halleluja) och när hon blir större får hon själv avgöra om hon vill fortsätta vara det. Vi vill ge henne möjligheterna att själv välja det, genom att döpa henne.

Vi, tillsammans med A´s faddrar och kusin E.

Efter dopet bjöd vi på smörgåstårta och fika i hyrd lokal på Ölandsgatan. Lilla A fick ett gäng fina doppresenter och de flesta ville såklart gulla med huvudpersonen vilket inte uppskattades av henne efter en stund. Lite gnäll och gråt och efter att vi städat lokalen så var det hur skönt som helst att komma hem en liten stund och bara slappa lite. Det märks verkligen på lilla A att hon njuter av att vara hemma i lugn och ro. Här är hon trygg, bland välkända dofter och saker!
Vi ville spendera mer tid med våra gäster från Göteborg, Lund och Stockholm (och såklart också med våra gäster från närmare håll!) och därför avslutade vi kvällen med fest på Kullö. Tack alla våra fina släktingar för en jättefin dag, det var ni som gjorde den!

Det här med fest verkar ju kul tycker lilla A. Kusin E (som för övrigt höll stor show hela kvällen) håller med!

"Kolla, jag har fått en ny, stor, fin och kramvänlig rosa kompis att leka med! Tack N, M och E för det!"

Nu har vi inga större festerier inbokade i kalendern på ett bra tag vilket känns rätt så skönt. Nu ska vi vardaga vidare med babysim och fikor till höger och vänster. Det skulle man kunna säga är livet på en pinne!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Grattis till dopet Alice! Vilken härlig dopdag ni verkar ha haft!

2008-10-06 @ 21:30:58
Postat av: Ulrika

Du är bäst! Tack för dina kloka kommentarer!!! Alla barn skulle ha en så klok förälder som du!!!

2008-10-07 @ 12:50:07
URL: http://honsadet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0