Hurra för när gammalt blir som nytt.

Helgen har bjudit på ett par loppisrundor och det gillar man ju. Särskilt mycket gillar man det när man gör fina kap som jag lyckades göra.

 Urfina jeans från polarn och pyret för 20 spänn. "Slim fit" som sitter som en smäck på min lilla lättviktare.

 Två par höstskor. Det helröda paret från Max & Maya för 10 spänn. Det andra paret från Kavat för 40 spänn. Lite slitna på lädret framtill men som nya inuti.

 Världens bästa Alfons för en femma styck.

 Tågbana med lok och vagnar samt lite andra tillbehör för 100 spänn. Jag vet inte vad det kostar nytt, jag tycker iallafall att jag fick det till ett helt okej pris. Jag har jagat det ett tag så när det dök upp ett slog jag till. Lilla A blev eld och lågor och skulle börja bygga en bana på momangen. Både jag och T hängde glatt på!

En sångbok med tillhörande skiva med låtar från Fem myror för 10 pix blev det också. Samt ett par bruna tights för samma peng. Vad ska man säga? Hurra för loppis!

valet

Jag orkar inte ens skriva om det. Jag är jävligt missnöjd och ledsen och jag förstår inte hur människor tänker och resonerar. Vart är Sverige på väg? Fy fan!


Gladskor!

Jag har sagt det förr: man måste ju älska second hand! Finfina gladskor blev mina för en liten peng idag. Hurra för det!


Flätpremiär!

Idag var lilla A så här fin i håret när jag kom hem från jobbet. Med tanke på att jag möjligen i farten får knäppa dit ett spänne i luggen alternativt sätta upp en tofs, eftersom lilla A inte har tid att stå stilla längre, så är jag mycket imponerad! Jag ska nog höra med förskolepersonalen vad de har för hemliga knep som inte jag kan...


i arla morgonstund

Det är helgott att vakna av en dotter som ropar:

- Ja kan fälv mamma!

Underbara unge, du har en inneboende drivkraft som kan komma att ta dig långt.

RSS 2.0