som en kvast

I måndags var vi på BVC för BOEL-test (Blicken Orienterar Efter Ljud) och tillväxtkontroll. Lilla A klarade BOEL-testet, som gick ut på att hon skulle vrida blicken mot små bjällror som BVC-tanten plingade med, galant. Vi fick mycket beröm för att vi har en sådan fin tjej som är så uppmärksam, nyfiken och med. Sedan var det mätning och vägning. Nu mäter hon 70 cm och har alltså vuxit hela två decimeter sedan hon föddes! Vikten var 7790 g ooch den kurvan svackar hon en aning på. Hon är inte så stor viktmässigt vår lilla tjej.

I natt fick vi upp och byta sängkläder och duscha vårt lilla hjärta då hon kräkts ner hela sängen. Två gånger. Idag är hon hyfsat pigg och glad med lite feber. Hur statusen är i den andra änden vill ni nog dock inte veta. Det känns som om vi har haft sjukstuga länge här nu. Först ett par omgångar förkylning och sedan magsjuka på det... Kan vi få bara få vara friska snart tack.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad tråkigt att sötnosen är krasslig.. Typiskt att det alltid slår ut bakänden också på de små. Ett tips är att ta semper magdroppar så brukar bakänden ordna till sig igen. Angående vikten kan du trösta dig med att kusin vitamin vägde ju strax under 8 kg vid 1-årskontrollen och det var helt OK enligt BVC. De är inte så stora i världen men de är ju jättestora för oss gosingarna. Krya på er!! Massor av kramar till er!!!

2009-02-11 @ 12:30:16
Postat av: Nina Kihl

Det var jag som kommenterade nyss... glömde skriva namn..jag är inte blond äv om det kan verka så ; )

2009-02-11 @ 12:31:40
Postat av: Carin

Krya på er!!!

Det är inte roligt att inte vara pigg!!

2009-02-11 @ 14:43:17
Postat av: Carin

Jag har gärna en whiskey....eller två! :-)

2009-02-12 @ 08:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0