strumpjakt och sommarsol

Idag har vi fått leta efter en liten röd strumpa genom halva City Gross. Vi hittade den till slut vid ananasen. Tydligen ett bra ställe att slänga ifrån sig strumpor på. Lilla A vann strumpkampen och fick till slut sitta strumplös i vagnen. Hon gillar helt klart att vara barfota för de åker ofta av så fort man satt på dem.

Idag har vi njutit av fint väder ute på gården. Lilla A har gjort sitt för att ansa gräsmattan. Hon har även besökt lekstugan där det fanns mycket roliga grejer. För tillfället befinner hon sig i badet med sin pappa. Välbehövligt!

I veckan har lilla A avancerat vad det gäller frisyren. Till frisyr med hårspänne. Rackarns vad söt säger jag bara! Än så länge har hon inte upptäck det dock. När det sker kan jag tänka mig att det blir som med strumporna. Att det ska slitas av så fort som möjligt.

 Sötefisen!

 Hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hopp! Sötaste tjejen! Min mamma klädde mig alltid för varm när jag var liten har jag fått veta, och jag försökte alltid tid av strumpor, vantar och mössa. Troligen för att ventilera mig. Jag gör samma sak idag som vuxen när jag behöver reglera temperaturen. Kan vara nåt att tänka på, förutom att barn envisas med att göra vad de känner för :)

2009-06-14 @ 22:19:15
Postat av: Sandra

Så fin bild på lilla A!!! ;)

2009-06-14 @ 23:05:49
URL: http://mizzlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0