Hurra hurra hurra hurraaaa!

Vi intog stans skönaste trädgård med ballonger, såpbubblor, presenter i långa rader och världens finaste tvååring. Solen lyste, varkorven smakade toppen och vi sjöng fölsesång så hela trädgården kunde gunga med. Tvååringen blåste ut tårtljuset med lite hjälp av vinden och var mäkta stolt över det. Sedan grabbade hon en bulle och lämnade tårtan åt gästerna ty tårta ligger definitivt inte i topp på hennes smakagottlista.

Lilla A (och jag & T) tackar allra ödmjukast för alla fina presenter och hälsningar som hon fått på sin födelsedag. Ni är guld värda hela bunten!

 Glad tvååring!

 En grön gitarr rikare! Kanske den bästa presenten på hela dagen dessutom. Här sjunger och spelar hon "lille po" för sin mamma och pappa som, för att vara helt ärliga, har lite svårt att hålla sig för skratt. Gulligare än så här blir det knappast, när ens dotter sjunger favoritsången med sådan inlevelse och med lite egna påhittade ord här och där. "Lille po, lille po, liiie söte pooa. Om du fys, om du fys...*lite eget påhitt*..." Kärlek big time, det säger jag er!

Kommentarer
Postat av: U

Fina unge! Kärlek!

2010-06-20 @ 22:54:52
Postat av: Carin

Såååå söt hon är lilla A! VErkar som om det är en nöjd 2-åring också.



Kram på er allihop!!

2010-06-21 @ 09:39:27
URL: http://olofsbergsv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0