som en mardröm

Vi lever i en tillvara fylld med en kamp att få i lilla A vätska. I fredags fick hon maginfluensa vilket resulterade i en total tömning av hela kroppen. Till slut fanns det bara galla kvar. På lördagmorgonen drack hon ca 250 ml vatten i ett svep, sedan somnade hon om igen och sov i princip hela lördagen förrutom ett fåtal tiominuterspass då vi tårögt kämpade med att få i henne vätska för att hon inte skulle torka ut. Ska jag berätta hur svårt det är att få i ett litet barn någonting som hon inte vill? Det är omöjligt. Vi hade stående kontakt med sjukvårdsupplysningen som tipsade om roliga sugrör och färgglada muggar. Kiss my ass. Till slut fick vi i henne ett tiotal skedar filmjölk och lite vatten och på det somnade hon för natten. Så har det hållit på sedan dess. Vi kämpar kämpar kämpar och sliter våra hår. Jag gråter, lilla A gråter och inte blir det bättre för det. Igår åt hon lite banan och lite varmkorv och ett par pastaskruvar och skålade i lite vatten med oss vid matbordet. Jag trodde hjärtat skulle spricka av glädje just då och tänkte att nu vänder det. Men idag är det samma visa igen. Ingenting vill hon ha och det tär på alla håll och kanter. Min högsta önskan nu är att hon får lusten att äta och dricka tillbaka igen. Att vi får vår lilla tjej med de pigga ögonen och studsiga benen tillbaka. Just nu är den lilla kroppen mest bara matt. Älskade lilla A.


Kommentarer
Postat av: U

Usch! Det är hemskt när de är sjuka. F hade magsjuka och hög feber, men det vände snabbt. Dock ville han inte äta på hela veckan (men dricka!) och nu vill han bara äta burkmat för 4-6 mån, men bättre det tänker jag! Hoppas lilla A piggar på sig snabbt! Tänker på er! Styrka och tröst!!! KRAM!

2010-03-23 @ 18:59:09
Postat av: Jenny

Usch och fy. hoppas att hon piggar på sig snart. Stora StyrkeKramar till er alla tre! Kram Kram Kram

2010-03-23 @ 22:44:03
Postat av: Jessica

Åh vad jag känner med er! Jag har halvt gått av bara av Luddes magbesvär, och det har inte varit i närheten av vad ni varit med om nu. Hoppas ni hittar nåt ytterligare som hon med glädje stoppar i sig, trots brist på ork!

2010-03-24 @ 21:03:03
Postat av: Carin

usch lilla A!! I morgon är en ny dag och då, DÅ kommer lilla A att dricka och äta lite. Kanske lite glass kan locka?!



kram

2010-03-24 @ 22:17:36
Postat av: Johanna A

Om man ändå kunde byta med de små, vad som helst för att slippa se dem må så dåligt!!

Skickar en kram med lite ölandsluft och hoppas den gör susen, håller tummarna att det snart blir bra igen.

Har tyvärr precis gått igenom samma sak här fast utan magsjuka (än så länge)

Kram

2010-03-24 @ 23:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0